DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Redesign og udbygning af ngi.dk
NGI Stainless Steel Products, har de seneste år udviklet sig til at være verdens førende producent af rustfrie maskinsko, og associerende produkter, hvor idé, udvikling og tilpasninger til offentlige myndigheders krav, har medført mange nye produkter og løsninger. ... se evt. mere på www.ngi.dk
Vi designede og opbyggede NGI's første hjemmeside tilbage i 1998, en løsning på få sprog og enkelte sider - siden er der sket meget.

I 2001 opbyggede vi en helt ny hjemmeside til NGI, teknisk opbygget vha. standard software (CMS) og med ny gennemgående design og platform til e-handel på 7 sprog.

Hjemmesiden er efterfølgende og flere gange udbygget med nye funktioner, nye designs og indhold generelt og her senest 1. kvartal 2009, hvor der igen er udbygget, bl.a med levering af et nyt gennemgående design, samt udbygning med nye produkter, samt opsætning af en serie af E-kataloger (Elektroniske bladrekataloger på 7 sprog og 9 varianter)

Fælles for ovennævnte er, at vi med den oprindelige software, som altid er up to date, kan opbygge, udbygge og redesigne uden nogen form for driftsstop, uden at data skal genopsættes og uden kostbar programmering.

Se den ny og opdaterede løsning på www.ngi.dk eller på www.stainlessfeet.com  
  1. Forfatter:
    Bjarke G Edvars
  1. Dato:
    14-03-2009

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK