DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Lydstudiet opgraderet

LydproduktionDecor Marketings lydstudier har over de seneste måneder været igennem en større opgradering, først og fremmest med opdatering af Steinberg Cubase til nyeste version, dernæst med udbygning af vort program af virtuelle instrumenter og samplere.

Cubase
er sammen med Final Cut Pro kernen i vore film- og lydarbejder, hvor også software instrumenter får en stadig større plads. I den forbindelse er der udbygget med yderligere tekniske moduler, microfonløsninger, instrumenter samt en investering i Native Softwares KOMPLETE 5, som øger vore effekt- og  lydbiblioteker samt instrumenteringsmuligheder markant og komplementerer således fuldt ud det set up, vi har på 3D og videosiden.

De seneste investeringer skal ses ud fra, at vi i løbet af de kommende år forventer at se en øget efterspørgsel i totalproduktioner til markedsføring, profilering og uddannelse (produktinstruktioner samt forretningsprofilering) via bl.a. Internet og Internetbaserede platforme – et område vi således naturligt produktudvikler og investerer i – dog stadig med primær fokus på de områder, vi allerede er kendte inden for.

Generelt har vi arbejdet med lyd- og videoproduktion som sekundært forretningsområde i mange mange år - siden 1993 i Decor sammenhænge.

Læs evt. mere detaljeret via linket her Decor Lyd- og videoproduktion

  1. Forfatter:
    Bjarke G Edvars
  1. Dato:
    01-03-2009

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK