DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Online servicesystem til Nilfisk-ALTO Food Division
Nilfisk-ALTO Food Division i Aalborg,, som har speciale i rengøringsudstyr til fødevareindustrien, og som finder og servicerer sine kunder gennem et stort antal forhandlere verden over, har netop fået leveret et avanceret online service system.
- se evt. mere om Nilfisk-ALTO Food Division på  www.nilfiskfood.com
Nilfisk ALTO Food Division Det onlinebaserede servicesystem er opbygget via den hjemmesideplatform som Decor Marketing oprindelig opbyggede og leverede til Nilfisk ALTO i 2006 og er således 100 % integreret i det eksisterende Intranet.

Med det ny system har Nilfisk ALTO’s teknikere bl.a. mulighed for online at søge i og trække på alle maskin- og reservedelsarkiver, samt indrapportere udførte service opgaver.

Hver enkelt servicerapport samles automatisk op på Nilfisk ALTOs Intranet og fungerer her som opfølgningsværktøj på den aktuelle sag samt som indikator og vagthund for, om der er tendenser i maskiner, komponenter, brancher etc. som der skal sættes ind over for.

Ovennævnte er et godt eksempel på hvorledes hjemmeside, intranet og kundespecifikke behov kan sammensmeltes og løses via vore løsninger bygget med Tangora Portal CMS, og som i dette tilfælde med udgangspunkt i en investering der allerede er i drift.

Kontakt os på 7023 6003 såfremt du har en opgave af lignende karakter, hvor du f.eks ønsker at effektiviseret arbejdsgangene i din serviceafdeling, ønsker et stærkt værktøj til rapportering i din salgsafdeling, har ønsker til at forenkle registreringer af materialer og timer i din produktion eller måske har en hel anden opgave type hvor nem tilgang til data og registrering er et ønske.
  1. Forfatter:
    Bjarke G Edvars
  1. Dato:
    30-04-2009

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK