DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

Decor er etableret af Bjarke Edvars i 1993 under navnet decor grafisk design - vore aktiviteter var da primært inden for grafisk design, billedbehandling, film og layout. 

Bjarke Edvars havde en teknisk uddannelse og havde før etableringen af Decor en baggrund i maskin- og elektronikindustrien, hvor han primært arbejdede med IT, produktionsplanlægning, indkøb, logistik etc. på ledelsesniveau.

Vore kunder har gennem årene udfordret os med mange og nye typer af opgaver, herunder specielt inden for IT, konceptudvikling, outsourcing af reklameopgaver og markedsføring i ordets bredeste forstand, hvilket har betydet, at vort forretningsgrundlag i dag er væsentlig bredere end oprindelig, i den forbindelse er navnet i 2003 ændret til Decor Marketing.

Idégrundlaget har fra starten været bygget op omkring ordsproget
"Vi skyder ikke gråspurve med kanoner" - hermed menes, at vi kommunikerer og leverer opgaverne på det niveau som vore kunder udstikker - vi ønsker i den forbindelse at distancere os fra den "smartness" og "cigarføring" reklamebranchen ind i mellem stemples med.

Bjarke blev i januar 2013 ramt af pludselig sygdom (Uhelbredelig Cancer), en sygdom hvis type, behandling samt bivirkninger krævede al hans fokus. Som følge her af, stoppede han alle sine aktiviteter i Decor og vore øvrige forretninger. Bjarke skrev om sine oplevelser på sin Blog.
Bjarke tabte kampen til cancer i marts 2016!

 
Den ny og pludselig situation har betydet omprioriteringer i vort set-up, enkelte produktområder er opgivet og andre har fået ny fokus, men samlet set så er det stadigvæk det velkendte Decor du mødes af, nu blot i en opdateret og ny udgave:-) 

Når du kontakter Decor, vil du møde:

Vor hjemmeside som du først og fremmest finder på www.decor.dk. Siden er af nyeste generation (HTML5 - Responsive web, Tangora Portal CMS) og kan besøges via såvel alm. PC som Tablet og Smart Phone. Design og indhold er opdateret og frigivet i denne version pr. december 2013.


Bag skærmen, telefonerne og på adressen møder du:

Lene Edvars, årgang '61, Erhvervsbibliotekar med 14 års erfaring med indkøb og administration fra jobs i maskin- og elektronikindustrien.

Lene Edvars - altid klar til at servicere med en sød kommentar og et glad smil!Lene varetager den daglige ledelse, administration samt kundeservice bl.a på layout, tryksager, storformat samt på vore Internet produkter (IP Telefoni, e-mail, domæner, webhoteller, hjemmesider mm.)

Lene har været med i Decor siden 2000.


No Edvars - Skarp til DTP, alt det web-tekniske og ferm når der skal holdes styr på et komplekst projekt:-) No Edvars, årgang '93, er vor søn som med meget kort varsel trådte til i januar 2013, hvor han overtog Bjarkes plads. No er bl.a. ansvarlig for DTP, layout, kodning, kundeservice, salg etc. han sætter i stigende grad sit præg på det ny Decor Marketing. No har været med på fritidsbasis siden 2004 og er fast ansat i Decor pr. januar 2013.

Decor Marketing vil fremstå som en seriøs og ligeværdig partner, der taler kundernes sprog, løser opgaverne med udgangspunkt i kundens aktuelle situation, hans behov og budgetter samt med en personlig, fleksibel og gennemført service. 


Ud over Decor Markting så driver vi E-portalen ArtKaden.dk, et koncept som vi søsatte tilbage i 1999 og som der løbende er udviklet på - besøg siden på adressen www.artkaderne.dk eller Følg / Like os på Facebook.com/ArtkadenGoogle.com/+ArtkaderneDkTwitter.com/ArtKaderne etc.

Fra 2007 - 2016 drev vi en lille import forretning, inHouze, med et omfattende program af unik og anderledes brugskunst fra Skulptøren David Marshall - et program som vi stadig søger forhandlere til i Skandinavien / Nordeuropa - se evt. mere på David-Marshall.dk


Kender du nogen der kunne være interesseret i at få deres egen gratis butik på ArtKaderne eller har du kendskab til en potentiel forhandler af vore David Marshall produkter, så er du meget velkommen til at kontakte Lene på telefon 7023 6003.

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK