DM14_Topb-90px-1
DM14_Topbanner-1.jpg
.img { position: absolute; //overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

LØSNINGER I TRYK OG PRINT

 

Decor har leveret layouts til off-set tryk samt digital print siden vor etablering i '97. Først og fremmest med levering af annoncelayouts, grafisk design, brochure layouts, opsætning af kataloger, nyhedsbreve, flyers samt tryksager (Postkort, visitkort, brevpapir, salgsmapper, tilbudsmapper, kuverter etc.).
I 2000 er programmet udbygget til også at omfatte storformatløsninger med inden- og udendørs udstillingsmateriel, roll-ups, bannere, Mega bannere, Beachflag, Reklameflag etc. men også streamers, labels, maskinafmærkning, plakater, profilbeklædning, reklamegaver mm. 

De 3 hovedområder er:


Grafisk design, annoncelayout, DTP og sideopsætning

Vi kan levere alle typer af sideopsætninger og de bestanddele et professionelt layout består af. Vi leverer bl.a. design af logoer, opsætning af grafisk designlinje, opsætning af annoncer, alle typer layouts (Brochurer, kataloger, Flyers, Plakater, Visitkort, Postkort, Storformat etc.).
Ud over selve layoutet så kan vi også hjælpe med fotooptagelser, opsætning af tekster, sprog etc.

Nb.: Har du selv opsat et layout så kan vi i de fleste tilfælde producere direkte fra dette, alternativt gøre det produktionsklar.

dm_top-line_920.gif


Produktion af brochurer, foldere, hæfter, kataloger mm - Digitalprintet eller trykt

Når layoutet er godkendt og produktionsklart, så kan vi tilbyde flere produktionsformer. Er der behov for mindre oplag 1- 1000 stk. så vil digitalprint typisk være det mest fordelagtige. Er der tale om større oplag 750 og opad, vil det oftest være mest fordelagtige at producere i tryk, dog kan der være forhold (Medietype, krav til farver, behov for variabelt indhold, kort levering etc.) som gør at den ene model er mere rigtig end den anden - generelt vurdere vi opgaven fra gang til gang set i forhold til total økonomi, fleksibilitet, kvalitetsniveau etc. 
Ud over de mere traditionelle medier, så kan vi også formidle dine layouts i form af tryk på labels, streamers, afmærkning, på smudsafvisende medier, rivefast papir, profilbeklædning, firmagaver mm.    

dm_top-line_920.gif


Produktion af Mega bannere, roll-ups, Beachflag, Streamers, Udstillingsmaterialer mm

Skal dine budskaber sættes op med "STORE bogstaver" så har vi en lang række løsninger inden for XL Print til såvel indendørs som udendørs brug. Vi leverer print i form af megabannere til facade opsætning, netbannere, pressenning agtig medier, klæbefolier, reklameflag, beachflag, forstærkede beachflag, pavillioner, udendørs roll-ups etc. i mange varianter. Til indendørs brug har vi gulvfolier med print, bannerprint på brandhæmmende medier, roll-ups og pop-up vægge i mange varianter. Endvidere leverer vi dine layouts på skiltesystemer, byggepladsskilte, folier til bilreklame, glasplader, skillevægge, bardiske, podier, hængesystemer, konturskårne emner f.eks som figurer eller møbler til din messestand etc.
- er der noget du savner, så ring og hør, mulighederne og programmet udvikles konstant.   

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK