DM14_Topb-90px-1
DM14_Topbanner-1.jpg
.img { position: absolute; //overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

Velkommen til det lille og anderledes bureau i Himmerland

Decor har i mere end 17 år hjulpet små som store virksomheder med rådgivning og leverancer inden for Markedsføring, Layout, Internet og IT.

Vi kan ikke tilbyde gratis hjemmesider eller store armebevægelser - i stedet er vi jordnære og taler i et forståeligt sprog og så går vi op i at der ikke skydes gråspurve med kanoner samt at opgaverne løses professionelt og fremtidssikkert.


Vi er din leverandør fra idé til færdig opgave, af såvel trykte som elektroniske løsninger.


Traditionelle layouts leveres indrykningsklare, printede, trykte eller i storformat.
Se mere under "Tryk & Print"

De elektroniske løsninger omfatter hjemmesider, små filmproduktioner, online serviceværktøjer, e-handel, e-kataloger samt søgeoptimering og markedsføring på Internettet. Søgeoptimering af hjemmesider har vi haft med helt fra vor start tilbage i 1997. 


Vi har over de seneste ca. 17 år fået opbygget et program bestående af egne produkter kombineret med førende teknologier inden for CMS, IP Telefoni og hostede løsninger (sikker e-mail, online back-up, Office løsninger etc.).  

Kontakt os også såfremt du søger en uafhængig sparring og rådgivning, f.eks inden for Internetløsninger, produktionsoptimering og markedsføring. Er du i opstartsfasen, har vi også fine løsninger til iværksættere.DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK