DM14_Topb-90px-1
DM14_Topbanner-1.jpg
.img { position: absolute; //overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }


Decor Marketing har fungeret som leverandør af grafisk design, trykte medier, søgemaskineoptimering og Internetløsninger siden midt 90'erne. 

  • Vore kunder er at finde over hele landet og inden for alle brancher, dog er største delen at finde inden for produktions- og servicevirksomheder.
    Vi har selv mange års baggrund inden for maskin- og elektronikindustrien før vi etablerede os med Decor Marketing.

  • Vor forretning er først og fremmest opbygget omkring vor egen produktion, men der ud over har vi et stærkt og dynamisk netværk af professionelle samarbejdspartnere, med hver deres speciale.

  • Vi har adresse i det smukke Himmerland, i Mariagerfjord Kommune mellem Hobro og Hadsund, her har vi etableret os med en god mixture af natur, frihed, musik, livsstil og firma. Elementer som vi vægter højt og som vi derfor også har valgt at gøre brug af i vort fotovalg her på hjemmesiden :-) 
    HUSK der er altid kaffe på kanden og alle er velkommen!

Vore produkter og ydelser er beskrevet generelt under punktet "Vore Ydelser", her er de delt op i hhv. "Trykte løsninger" og "Internet løsninger".
Vil du vide mere om historien bag og personerne bag så se dette link >> Bag facaden

Under hovedmenuen "Kontakt os" findes adresseinformationer og kørselsvejledning med vejviser til Decor  (...vejviser...)

Er der informationer du savner eller ikke kan finde, så er du meget velkommen til at kontakte os på Tel: 7023 6003.

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK