DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

INTRODUKTION TIL DEN FREMTIDSSIKRE INTERNETPLATFORM (HJEMMESIDE, INTRANET, E-SHOP, EXTRANET ETC.)

Tilbage til forrige side

Søger du en fremtidssikker, brugervenlig og sikker platform til din kommunikationen med din målgruppe, dine kunder og dine medarbejdere?
 

Decor har siden 2000 anvendt standardsoftware som "motor" i opbygningen af hovedparten af vore hjemmesider.

Med anvendelsen af standard software (Tangora CMS) har vi og vore kunde en garanti for at hjemmesiden og dens funktioner afvikler på en platform, der ikke kun er brugervenlig og funktionel, men at den også altid er teknisk up-to-date, er gennemtestet og altid lever op til de nyeste standarder (Responsive web design).

Tangora CMS er dansk udviklet software som Decor og en lang række andre Internetleverandører har arbejdet med som "motor" i vore Internetløsninger i mange år.
En stor og aktiv brugergruppe er din garanti for at du ikke står alene og at der altid er fokus på softwarens kvalitet - samtidig giver det dig den optimale leverandørsikkerhed, dvs. du dermed investerer i en langsigtet web-platform, modsat måske at kaste dig ud i en speciel kodet eller "gratis software" til hjemmesiden, hvor udgifterne til udvikling og vedligehold er ukendte og baseres på en følsom og usikker leverandørsikkerhed.

Decor er Master Certified Tangora® Partner og kan således på højeste niveau levere, servicere og implementere komplette og kundedesignede Internetløsninger - vi har arbejdet sammen med Tangora Software A/S siden 2000 og er således et af landets ældste partnere og har mere end 150 Tangora løsninger bag os.

 
Decor leverer ikke kun teknologien, vi leverer også gerne løsningens grafiske design samt komplette opbygning, herunder også layouts, tekster, fotos, film, brugerkurser og markedsføring på nettet - vi er en erfaren total leverandør og er din sikkerhed for at du udnytter alle relevante aspekter i din investering.

Vi tilbyder også at gå ind som ekstern rådgiver i forbindelse med afklaring af dine behov og hvilke krav du kan stille til en moderne web platform.

Tangora CMS er dansk udviklet software som Decor har arbejdet med som "motor" i vore Internetløsninger i mange år

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK