DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

Tilbage til forrige side

Internetværktøjertil kundeadministration, kundeservice og dataserviceUdvikling af Internettet med højere hastighed, større båndbredde etc har betydet at der nu er åbnet op for en lang række nye IT værktøjer, som før krævede lokale servere eller analoge løsninger.

Med de nye IT-værktøjer kan sikkerhed, drift, soft- og hardwarevedligehold centraliseres og optimeres og afvikles på et teknisk niveau der er mange gange højere og væsentlig billigere end hvad en ekstern eller sågar egen IT afdeling kan holdes i drift til!


Vi har bl.a stærke løsninger inden for følgende områder:

  • IP Telefoni som har alle de funktioner du kender fra et normalt omstillingsanlæg, plus en lang række nye funktioner, f.eks mødetelefoni, smarte køfunktioner, mobil telefoni i samme omstillings anlæg og med gratis telefoni mellem egne numre.
    IP Telefoniløsninger der kan vokse med dine behov - et "perfect match" uanset om I er 1 eller 200 ansatte - systemet opdateres og udbygges online og uden at der skal geninvesteres i nyt udstyr!
    Se evt. kort introduktionsvideo >> Generel Intro >> App Intro >> Storskærm Intro
     
  • Online Back-up løsninger der automatisk, sikkert og centralt søger for at gemme dine data.

  • Hostede servere, hvor dine data og dine programmer afvikler online f.eks hele din Officepakke. Dine omkostninger til softwarelicenser og hardware reduceres, øget sikkerhed og du får nem og fleksibel   adgang til dine programmer og data, uanset om du arbejder fra firmaet, på tur eller hjemmefra.

Kontakt os på 7023 6003 for en introduktion til de mange muligheder som Internettet kan give dig uanset om du er et lille eller stor firma!

Professionelle IT værktøjer til kundeadministration, kundeservice og dataservice

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK