DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Aalestrup Elektro - helt ny hjemmeside...

Aalestrup Elektro ApS, er en elektromekanisk servicevirksomhed med adresser i Aalestrup, i Aars, på Mors og i Skive.

Udover at udføre elektromekanisk service er firmaet også lagerførende i en lang række førende elektriske og mekaniske komponenter.

  - se mere om Aalestrup Elektro på www.aalestrupelektro.dk 

Decor Marketing har netop afleveret en helt ny hjemmeside til Aalestrup Elektro med implementering af et helt nyt design og format.

Hjemmesiden er opbygget i den nyeste CMS fra Tangora Software. Den fremstår nu responsive og mobilvenlig med et skiftende billedbanner i top samt en 2-delt navigation og helt nyt layout på alle niveauer. Sitet er endvidere opbygget med fuldautomatisk funktion til håndtering af nyhedsbreve samt online nyhedspublicering.

Således har Aalestrup Elektro nu taget et 7-mileskridt fra den tidligere HTML hjemmeside, som vi oprindelig leverede tilbage i 90’erne :-)

>> Besøg Aalestrup Elektro’s nye hjemmeside her

GENERELT:

Generelt er behovet for mobilvenlige hjemmesider - responsive hjemmesider stigende, ikke kun fordi antallet af brugere af mobile platforme er stigende (Tablets og SmartPhones) men også fordi at Google og andre søgemaskiner i deres seneste søgekriterier i stigende grad prioriterer hjemmesider der er mobilvenlige - dvs. at er din hjemmeside mobilvenlig så opnår du bedre placering frem for sider der ikke er mobilvenlige.


  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    01-07-2015

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK