DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Badges til Svalbard.....
Vor nordligste kunde Green Dog - Svalbard har fået leveret badges med logo.......

Vores gode kunde på Svalbard,Green Dog, har hen over sommeren sat os på et par rigtig sjove opgaver.Badges Green Dog


Den ene var en T-shirt med bl.a. en hundehømhøm med påskriften "Green Dog was here".
Efter en noget uheldig episode fra leverandørens side (kun 10% af leverancen var OK!), fik Martin langt om længe leveret sine T-shirts og vi kan se, at de figurerer på Facebook, hvor kunder og guider tager en selfie forskellige steder i verden. Super god idé!


Den anden lidt sjove opgave var Strygemærker med logo på, beregnet til at sælge til turisternes jakker, når de har været på en af Green Dogs mange spændende slædeture, hvori fossiljagt og Isgrottebesøg indgår.

Vi har også leveret nye sorte Caps med logo samt en ny portion Fotobøger til Green Dog her i sensommeren - dette var en genbestilling :-)


Hvis du sidder inde med en lidt sjov opgave i form af en gadget, en badge, en T-shirt, en cap med tryk, en fotobog, et sjovt klistermærke, en sticker, en plakat, et Beach Flag, en Roll-Up osv. så prøv at kontakte os hos Decor Marketing - vi har en bred palette af samarbejdspartnere, hvor vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til din næste reklame gimmick.

Ring til os på 7023 6003 og lad os tage en snak om dine måske skøre ideer :-)

- du kan besøge Green Dogs hjemmeside her 


  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    19-10-2015

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK