DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Certificeret leverandør i IP telefoni
Uge 22 deltog No og Lene ved et heldags kursus i Skanderborg og er således nu certificeret.

Efter at have forhandlet Flexfone IP telefoni i mere end 8 år og med den seneste certificering, føler vi os nu ekstra godt klædt på til at servicere og sælge Flexfones smarte og fleksible IP/mobil telefoni til vore kunder.


Vi kan med Flexfone’s koncept tilbyde vore kunder den bedste og mest fleksible telefoniløsning på markedet. Det er en telefoniløsning der udvikles på løbende, lige pt. sidder der mere end 12 udviklere i Skanderborg, der hele tiden udbygger systemet med nyere og smartere features.


Mange af de lækre features kobles automatisk til de eksisterende løsninger, hvorfor man som Flexfone kunde løbende får en bedre og meget fremtidssikker telefoni.(Flexfone er 100% software baseret, dvs. ingen kostbar hardware!).

Et plus oveni er også, at de fleste vil spare mange penge, ved at flytte telefoni og mobiltelefoni over til en Flexfone løsning

F.eks. er de første 20 timers intern samtale mellem IP / IP samt IP / Mobil gratis!

Den gratis mobil-app, Myfone.dk giver med stor fleksibilitet den enkelte telefonbruger en lang række stærke værktøjer og funktioner direkte i hånden.


Den medfølgende online PBX giver mulighed for at opsætte alle tænkelige svar- og viderestillingsrutiner ligesom der med systemet kan opsættes billig og nem mødetelefon, telefax blot for at nævne nogle få eksempler.


Det skulle glæde os også at flytte din telefoni over til Danmarks nok bedste og billigste telefoniløsning.


Ring til os på 7023 6003 og lad os tage en snak om din telefoni.

- du kan læse mere om IP telefonisystemet her.

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    29-05-2015

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK