DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Decors NYE 2014 hjemmeside
Decors nuværende hjemmeside kan dateres tilbage til 2008 – godt nok er der sket mindre justeringer, udbygninger og ændringer siden, men grundstrukturen er altså godt 5 år gammel og det er mange år på Internettet, så sammen med de ændringer vi har været igennem i 2013 i forbindelse med Bjarkes pludselige sygdom, er det et godt argument for at der nu skal lanceres en ny og up-to date hjemmeside.
dm08_hjemmesider
Den ny hjemmeside er opbygget af No Alexander, som er tiltrådt i firmaet i januar.

Teknisk er hjemmesiden bygget på den samme softwareplatform som før, dvs. Tangora Portal CMS og her er der anvendt den nyeste teknologi såvel i grundstrukturen som i sidens funktioner og design – bl.a. er den på alle niveauer opbygget via den ny Responsive Web teknologi, som gør at hjemmesiden automatisk tilpasser sig den platform den vises på uanset om det er Desktop, Tablet eller SmartPhone.

Hjemmesidens budskab og indhold er naturligt tilpasset den ny og slankere version af Decor, dvs. enkelte produkter er udgået, de øvrige er omlagt i nye rammer og leveres naturligvis med samme kvalitet og personlige service som hidtil.

Rent praktisk vil der i en overgangsperiode blive arbejdet på sidernes indhold, dvs. der kan forekomme sider der helt mangler eller ikke svarer, der vil være fotos og indhold som endnu ikke er opdateret – men vi arbejder på sagen og forventer at alt er opdateret og færdig her midt i december og vi således kan nyde at gå på en fredelig og rar juleferie – og i år gerne uden yderligere sygdom :-)    
  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    22-11-2013

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK