DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Få software og drift af din ny hjemmeside gratis i 12 mdr.
En moderne hjemmeside består ud over dit indhold af et grafisk design, en grafisk og teknisk opbygning samt en velfungerende softwareplatform.

Vil du sikre dig, at din hjemmeside er brugervenlig, er fremtidssikker og kan opnå stabile og vedvarende placeringer på søgemaskinerne, så er det vigtigt, at der anvendes en softwareplatform, som opfylder internettets standarder, er i brug og testet af mange brugere i store som små virksomheder, har en solid og økonomisk stærk leverandør bag sig, har en leveringsprofil, der ikke gør dig afhængig af bestemte personer og som har en teknisk platform, der kan afvikle andet end bare hjemmeside.
 

Contigo CMS er en nedskaleret udgave af det store og anerkendte Tangora portal CMS og opfylder ovennævnte krav!

Contigo CMS er 100 % skalerbar, standardiseret og fremtidssikker - dvs. din investering i tid, opsætning af indhold, placeringer på søgemaskinerne og opbygning af viden om systemet er langtidsholdbar og genanvendelig!

- uanset hvilke behov du har eller hvor store dine krav bliver med tiden, så kan de løses inden for den samme tekniske platform, blot ved at opgradere og udbygge!

 Vi kan netop nu tilbyde dig Contigo CMS softwaren gratis i 12 mdr. (Software og drift*)

Du vælger de moduler du ønsker og sammensætter hermed selv de funktioner, du ønsker inkluderet i løsningen (Alle funktionsmoduler er gratis) - herefter udarbejder vi et oplæg til grafisk design og står for den tekniske opbygning og det på det niveau du ønsker, f.eks en lille funktionel hjemmeside bygget efter vort iværksætter tilbud (2.950,- dkk komplet klar til indhold) eller en mere omfattende løsning med ekstra fokus på det grafiske, med indbyggede funktioner til f,eks. e-handel, til nyhedsbreve, til datalistning, online registreringer osv. - individuelt opbygget som du ønsker det, og til meget fordelagtige priser  og uden omkostninger til software og drift de første 12 mdr.

Kontakt os på tlf.: 7023 6003 for et konkret tilbud og få din løsning leveret med gratis software og drift  i 12 Mdr.*

Ønsker du det, bistår vi også gerne med afklaring og opsætning af dit indhold (tekstformulering, oversættelser, fotooptagelser, indholdsopsætning etc.) ligesom vi oftest tilbyder et lille brugerkursus, således du og dine brugere får mest ud af teknikken bag.

Ovennævnte tidsbegrænsede tilbud er en god lejlighed til at få fri adgang til at arbejde med et professionelt og førende CMS system - løsningen kan opsiges iht. de normale opsigelsesvarsler, alternativt kan du fortsætte og således efter de 12 mdr. blive afregnet til Tangora’s normale priser, dvs. fra 150, dkk pr. mdr. alt inklusiv.* Alle software moduler er omfattet af dette specielle tilbud! Dog skal du betale for modulet "online betaling" (Anvendes evt. ved e-handel) og evt. ekstra databasebehov og trafikafgift, der overstiger de 10 Mb database og 1000 Mb trafikafgift, der er inkluderet i grundmodulet.

Kampagnesites:
Contigo CMS
er også oplagt, såfremt du for en tidsbegrænset periode ønsker at afvikle en kampagnesite, f.eks at gøre opmærksom på et restlager, sætte fokus på et bestemt tema, afvikle et arrangement eller på anden vis tidsbegrænset markedsføre dig via en professionel og effektiv platform.


Nb.: Ovennævnte tilbud er tidsbegrænset og gælder kun i forbindelse med levering af komplet hjemmeside til kunder der ikke har eller har haft en CMS løsning baseret på software fra Tangora Software A/S
Øvrige vilkår er uændrede, herunder vilkår for opsigelse.
Kampagnen gælder for ordre modtaget senest 31.12.2009

  1. Forfatter:
    Decor Marketing
  1. Dato:
    06-10-2009

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK