DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Helt nyt design og teknik til ArtKaden.com
ArtKaden.com er med sin oprindelige etablering tilbage i 1998 et af Danmarks ældste privatejede e-handelsportaler. ArtKaden.com, som også findes på ArtKaden.dk samt på ArtKaderne.dk har speciale i spændende og unikke produkter til boligen - herunder brugskunst, træfigurer, metalfigurer, japanske skillevægge og møbler, unik brugskunst fra David Marshall, anderledes IT gadgets, miljøvenlig rengøringsprodukter og meget mere - alt med fokus på din bolig og livsstil.

ArtKaden er som portal et "butikscenter", hvorfra vi formidler flere butikkers produkter. Opfylder man som butik ArtKadens overordnede krav til forretningsdrift, kvalitet og produkter, så er oprettelse på ArtKaden GRATIS - dvs. der er tale om en gratis e-butik og det samme er selve opbygningen af ebutikken med varer. ArtKaden står for al vedligehold, delvis markedsføring og overvåger og administrerer varedata og ordre - når der afgives en ordre fomidles denne direkte ud til den aktuelle forretning, som så har ansvaret for at levere varen og service kunden. (der beregnes en formidlingsafgift på 10%, dvs. der ikke er udgifter til ebutikken, før der er ordre)

Laver du selv spændende produkter, er importør eller kender nogen der gør, så tjek mulighederne for gratis butik på ArtKaden >> Gratis ebutik   
   
Se i øvrigt mere på www.artkaderne.dk 
 

Decor Marketing har oprindlig konceptudviklet og opbygget ArtKaden, der løbende siden sin etablering i 1998 har gennemgået flere redesigns og udvidelser.

Den ny 2013 udgave er ikke blot et redsign eller en udbygning!
 

Vi har denne gang valgt at bygge portalen op helt fra grunden, anvende helt ny teknik, genopsætte og nyfortolke alt indhold og alle varedata, dvs. det har været et kæmpe projekt med forløb sidste halvdel af 2012.
Samtidig med redesignet og genopbygningen er hele varedetalje funktionen udbygget kraftig med nye funktioner til automatisk visning af kampagner, udgåede varer mm. Der er udbygget med kommentar og rating funktion på vareniveau, kunder kan oprette sig med egen kundeprofil således de ikke skal oprette sig med leveringsdata hver gang de besøger portalen og der er udbygget med Blog funktion hvor der løbende vil blive skrevet omkring nye tiltag, produktnyheder, tips og ideer.
    
  
Portalens tekniske platform er Tangora Portal CMS i den ny version 6 (HTML5) 

Besøg den ny ArtKaden via linket her ... www.ArtKaderne.dk 
 


  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    01-02-2013

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK