DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Mobil hjemmeside til Ventek-as
Ventek Ventilation A/S som har adresse i Nibe projekterer og udfører en bred vifte af ventilationsløsninger og tilbyder tillige forebyggende service på alle typer af anlæg. - se mere om Ventek på www.ventek-as.dk

Vi har netop afsluttet en række udbygninger og opdateringer af Ventek's hjemmeside. Først og fremmest er der tale om en række nye interne service funktioner (Intranet), bla. interne servicesider, som gør de ansattes arbejde med og tilgang til interne procedurer og opslag mere effektiv, der er opbygget helt nyt reference arkiv samt udbygget med funktion til mobil venlig sider. 

Den mobile udgave af hjemmesiden er opbygget i 2 versioner, hver med få udvalgte servicesider. En offentlig til mobil servicering af alm. besøgende og en intern til mobil service af medarbejdere med login. 

Besøges hjemmesiden via en mobil telefon / SmartPhone, så vil hjemmesiden alt efter mobilens skærmstørrelse automatisk foreslå, at den mobile udgave åbnes, samme udgave vil også blive åbnet, såfremt man scanner Venteks QR kode.

Besøges Venteks interne mobile service side, gives der tilsvarende mobil adgang, men først efter at godkendt login er tastet.


GENERELT:
Generelt er behovet for mobilvenlige hjemmesider stigende i takt med udbredelsen af Tablets og SmartPhones - i den forbindelse er det vigtig at opbygge en mobil version, som direkte og automatisk trækker på de data, der allerede er at finde på den primære hjemmeside, således dobbelt arbejde minimeres.
Er du i tvivl omkring behovet for en mobil venlig hjemmeside, så vil en kontrol af din statistik kunne afsløre, hvor stor en procentdel af dine besøgende, som er på en mobil platform. 

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    15-02-2013

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK