DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Nyt design til Bentax.dk
Bentax er total leverandør af kaffeudstyr og kaffeløsninger til danske caféer, restaurationer og virksomheder. Vores sortiment af kaffebryggere, kaffeautomater, espressoanlæg, og fuldautomatiske kaffemaskiner er bredt og vi kan løse opgaver af alle størrelser.
Se evt. mere på www.bentax.dk

Decor Marketing har i tæt samarbejde med Bentax opbygget og leveret et gennemgribende redesign på såvel den offentlig som den interne del af hjemmesiden.

Bentax.dk er løbende udbygget med en lang række tekniske funktioner, som sikrer optimal service af såvel kunder som medarbejdere og der er også i forbindelse med dette design investeret i forbedring og udbygning af Bentax Intranet og Ekstranet.

Rent teknisk så er hjemmesiden koblet sammen med såvel lagersystem som administration (Navision), dvs. at varedata, ordre, maskinoplysninger, servicerapporter mm. dynamisk og automatisk overføres og opdateres mellem firmaets IT platforme. 

Oprindelig har Decor Marketing levere hjemmesiden i første udgave tilbage i 2002 - intranet, ekstra net, C5 integration mm. er efterfølgende tilført i mindre og større steps, som en naturlig del af væksten og udviklingen i Bentax.

Se den ny redesignede hjemmeside via linket her ... www.bentax.dk

  1. Forfatter:
    Bjarke G Edvars
  1. Dato:
    14-09-2012

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK