DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Ventek-as redesignet - mobilvenlig
Ventek Ventilation A/S der har adresse i Nibe er leverandør af professionelle ventilationsløsninger, f.eks klimaløsninger, komfortventilation,  industriventilation, procesudsugning og villaventilation
 
 - se mere om Ventek på www.ventek-as.dk

Decor har netop afsluttet et gennemgribende redesign af Ventek's hjemmeside, med implementering af helt nyt Ventek-as design og format.
Efter ombygningen fremstår den ny hjemmeside nu responsive og mobilvenlig med et bredt gennemgående topbanner, 2-delt navigation og helt nyt sidelayout på alle niveauer.
I samme forbindelse gennemføres der også en ombygning - redesign af Ventek's intranet som også er leveret af Decor Marketing. 


>> Besøg Ventek's responsive hjemmeside 
  
 

GENERELT:

Generelt er behovet for mobilvenlige hjemmesider - responsive hjemmesider stigende, ikke kun fordi antallet af brugere af mobile platforme er stigende (Tablets og SmartPhones) men også fordi at Google og andre søgemaskiner i deres seneste søgekriterier i stigende grad belønner hjemmesider der er mobilvenlige - dvs. at er din hjemmeside mobilvenlig så opnår du bedre placering frem for sider der ikke er mobilvenlige, helt på ligefod med de mange andre vigtige faktorer for at op nå god placering på søgemaskinerne.
 

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    31-10-2014

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK