DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

GIVER DIN HJEMMESIDE DIG NYE KUNDER?VI GØR DIN HJEMMESIDE "SYNLIG" PÅ INTERNETTET!

Kan din hjemmeside ikke findes uden at kende din eksakte internetadresse?

Tilbage til forrige side

 

Decor Marketing, har arbejdet med synliggørelse, internetmarkedsføring og organisk søgeoptimering på Internettet siden 1997, hvor vi blandt andet har holdt en lang række foredrag, har rådgivet og leveret ydelser på mange niveauer og til mange kundetyper!

Søger du sparring, rådgivning, viden eller en fleksibel samarbejdspartner, der kan overtage dine opgaver med markedsføring af dit firma på internettet så kontakt os på 70 23 60 03


Få din hjemmeside i top på søgemaskinerne og blive Synlig på Internettet Green markerHar du de rigtige besøg på din hjemmeside?
Green markerFinder din målgruppe frem til dig og din hjemmeside?
Green markerGiver din hjemmeside dig nye kunder?
Green markerFår du den rigtige omtale på Internettet?
Green markerFår du den ønskede effekt ud af dine annoncekroner?


Er svaret nej, så er du ikke alene!

Mange virksomheder mangler at se Internet aktiviteterne som en helhed, overser vigtigheden i at koordinere med firmaets øvrige aktiviteter og glemmer ofte de grundlæggende og vigtige kriterier der skal til for at opnå en stabil synlighed på Internettet!

Søgemaskineoptimering, Organisk søgeoptimering også benævnt SEO, er lige så vigtig og specialiceret et arbejde som selve opbygningen af hjemmesiden - en process der kræver erfaring, indsigt og viden om teknik, tekster, links, markedsføring og søgefunktioner - forhold som i mange tilfælde slet ikke er en naturlig del af den traditionelle webdesigners univers og som derfor overses og nemt kan resulterer i løsninger, der konflikter med det, der var din mening med at investere i hjemmesiden!

Online annoncering som f.eks Google AdWords AdEx etc. samt aktivitet på Sociale medier kan / skal anvendes som et supplement eller et strategisk værktøj - det må ikke blive en nødløsning på dårlig synlighed.

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK