DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }

WEB & IT-LØSNINGER
 

Decor har arbejdet med Internettet som medie siden 1997, først og fremmest med levering af hjemmesider, søgeoptimering og Hosting.
Siden 2000 har vi endvidere leveret en lang række mere komplekse løsninger inden for E-handel, Intranet og ekstranet, f.eks med forhandler login samt integration til eksterne IT løsninger (Navision, lager, fakturering, rapportering mm.).

Siden 2005 har vi leveret og serviceret en række internetbaserede værktøjer bl.a. online Back-up, Web Server og Hosted Office samt et stærkt program inden for IP Telefoni med mobil service og mobil App.


De 4 hovedområder er:


Klik og læs mere om vore ydelser inden for Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider på mange niveauer og til mange formål. F.eks. mini Hjemmeside / online visitkort til det lille firma / Iværksætteren med begrænset behov, her starter prisen ved KUN 600,- (80,- dkk/md),  men vi leverer også de store og komplekse corporate sites, med responsive design og med funktioner der f.eks kobles op til koncernes øvrige IT platforme (F.eks som let tilgængelige og sikre servicecentre til kunder og medarbejdere, online rapporteringsværktøjer etc.).
Fælles for alle vore løsninger er at de er brugervenlige, opbygget via moderne responsive web teknologi, er forberedte for såvel søgeoptimering som senere udbygning og leveres i et design og set-up der passer din øvrige profil og dit budget.     

dm_top-line_920.gif


Klik og læs mere om vore ydelser inden for IT Værktøjer

For blot få år siden var det en nødvendighed at have sin egen IT-afdeling, en udfordring som de fleste virksomhedsledere i dag pga. krav til datasikkerhed og de komplekse standarder nu har valgt at udlicitere.
Vil du også undgå "bøvl" med serverum, hardware, back-up rutiner, softwarelicenser, firewalls, IT kurser, drivere, hackere etc. så har vi professionelle og førende onlineløsninger der kan erstatte din server, din Exchange, dit back-up, din CRM / Officepakke og sågar dit telefoni system.
Med samme teknologi kan vi f.eks også levere telefoniløsninger hvor IP Telefoni og mobil telefoni afvikler via et fælles set-up og med gratis samtaler mellem egne telefoner.   

dm_top-line_920.gif

Synlige hjemmesider - vi hjælper dig med at få din hjemmeside højere op på søgemaskinernes resultatlister

Er din hjemmeside usynlig eller svær at finde på Internettet, så har vi arbejdet med organisk søgeoptimering siden '97.
Ønsker du hjælp til at få din hjemmeside højere op på søgemaskinernes resultatlister så kontakt os.
Endvidere kan vi hjælpe dig med at få mere ud af dine webannoncer og de sociale medier.

Når det gælder synlighed, sociale medier og markedsføring på Internettet så tilbyder vi også rådgivning og kurser således du selv kan varetage den del af opgaven.

dm_top-line_920.gif

Registrering af domæner, Bladrekataloger, Film & Lydproduktioner og alt det andet

Skal du bruge et domæne (dansk eller udenlandsk), en e-mailkonto, have et materiale lavet om til online bladre-katalog, have en SMS tjeneste, have lavet tekster, fotos, film eller en lydprofil, så er det også ydelser vi har løsninger til.

GENERELT:
Vi har i vort valg af løsninger og samarbejdspartnere prioriteret tilstedeværelse, teknologi, brugervenlighed, serviceniveau, sikkerhed og evnen til at udvikle og være innovativ højere end at varen har en discount pris - derfor kan du nemt finde lavere priser hvis der kun sammenlignes pris, men vægter du som os total økonomi, så er vi, vore produkter og servicen der leveres helt med i front.

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK