DM14_Topb-90px-1
Velkommen til Decor Marketing .img { position: absolute; overflow: visible; resize: both; margin-left: auto; margin-right: auto; }
Tilbage
Overskrift
Ny hjemmeside til Danlaser i Skals

DANLASER er 100% underleverandør som har specialiseret sig i at skræddersy løsninger baseret på ekspertise indenfor laserskæring, kantbukning, rørbearbejdning og svejsning. Læs mere på www.danlaser.dk

Decor Marketing har netop leveret helt ny hjemmeside til Danlaser. Den ny hjemmeside afløser den hjemmeside vi oprindelig leverede til Danlaser i 2003 og er opbygget på den eksisterende software platform. 

 
Det ny design er opbygget omkring et topbanner som er gennemgåënde med billedtema i rotation i sitets top, 3 temaer i alt, afpasset til indholdet.

Decor har bistået med udarbejdelse og opdatering af tekster samt indhold som er fornyet på alle sider.
Den eksisterende nyhedsfunktion er opdateret med nyeste funktion / layout og der er udbygget med billedgallerifunktion som afvikler via Lightbox.

Teknisk afvikler hjemmesiden via den eksisterende software som er Tangora miniWeb CMS, hvilket gør daglig administration af såvel indhold som de indbyggede funktioner enkelt og nemt. 

Besøg den ny hjemmeside via linket www.danlaser.dk

Læs evt. mere omkring vore CMS systemer via linket her .... CMS hjemmesider ....

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  1. Dato:
    23-08-2013

Modtag Decor's nyhedsbrev: ...  Tilmeld dig til her ....

DECOR MARKETING - Layout & Internet
T: 7023 6003  M: INFO@DECOR.DK